05 січня 2023 року в Андріївському ліцеї №2 вібулося засідання педагічної ради на тему «Використання технологій дистанційного навчання в освітньому процесі: методика, пошук, результат», мета якої вироблення позитивної мотивації діяльності педагогічного колективу з вивчення та впровадження новітніх освітніх технологій дистанційного навчання; ознайомлення з досвідом колег з реалізації сучасних засобів та сервісів інтернет-ресурсів в умовах організації дистанційного освітнього процесу.

Директор ліцею Чаговець С.В.   зупинилася  на  теоритичних  засадах та основних розділах    Положення про організацію дистанційного навчання в Андріївському ліцеї №2.  Бутко О. І., заступник директора з НВР, ознайомила педагогів з результатами навчальних досягнень здобувачів освіти під час дистанційного навчання, провела моніторинг результатів успішності за І семестр 2021/2022 н.р. та І семестр 2022/2023 н.р.  Аршава Т.Ю., заступник директора з НВР, розповіла про використання цифрових інструментів для моніторингу знань в умовах дистанційного навчання.

Закора О.О., Сіра А.М., вчителі англійської мови, Богдан Т.В., вчитель фізики, Устиченко Н.А., вчитель історії, мали змогу поділитися досвідом роботи з використання  сервісів інтернет-ресурсів в  умовах організації дистанційного освітнього середовища, Бутко С.М., вчитель математики та інформатики,  ознайомила педагогів з онлайн-інструментами, новими підходами щодо організації дистанційного навчання.

Одне з рішень педагогічної ради  – і надалі працювати над впровадженням в освітній процес діджиталізації,  вдосконалювати свою професійну майстерність шляхом участі  в майстер- классах, семінарах, на яких знайомитися з  новітніми  цифровими  технологіями щодо організації дистанційного навчання.