Шановні батьки майбутніх першокласників!

Андріївський ліцей №2 запрошує у свою родину першокласників 2024 року!

Надати документи для зарахування або отримати консультацію з питань зарахування можна щоденно з 9.00 до 16.00.

Документи подаються одним з батьків дитини або їх законним представником до 31 травня в один із способів:

• особисто, при цьому необхідно пред’явити посвідчення особи;

• надсилати електронним листом на електронну скриньку ліцею andrzosh2_@ukr.net;

• заяву (заповнюється у закладі освіти);

• копію свідоцтва про народження дитини (з пред’явленням оригіналів зазначених документів);

• копію паспорта громадянина України одного з батьків;

• медичну довідку форми 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду»

• копії документів, що підтверджують право на пільги (з пред’явленням оригіналів зазначених документів).

Оголошується набір учнів до 1 класу | Калуський ліцей №5


Навчально-польові збори – це своєрідний екзамен, метою якого є не тільки визначення якості отриманих знань, навичок і вмінь, а показник зрілості здобувача освіти, готовності до дій в складних умовах, швидко зорієнтуватися у будь- якій непередбачуваній ситуації.

Згідно з наказом відділу освіти Донецької селищної ради «Про організацію та проведення навчально-польових (тренувальних) зборів/занять з учнями 11-х класів закладів загальної середньої освіти у 2023/2024 навчальному році», з метою практичного закріплення рівня знань, умінь, навичок учнів та підведення підсумків викладання навчальної програми предмета «Захист України» 23-24 квітня 2024 року в Андріївському ліцеї №2 були проведені навчально-польові заняття з предмету «Захист України» (Основи медичних знань). Заняття проходили в на базі кабінету Захист України та кабінету безпеки за заздалегідь затвердженим планом заходів з підготовки і проведення навчально-польових занять із зазначенням змісту занять, навчальної теми.

В рамках навчально-польових зборів ліцеїсти відпрацювали 18-часову програму та спробували свої сили в опануванні практичних навичок, дій і нормативів з військової справи, прикладної фізичної підготовки та навичок надання першої домедичної допомоги та тактичної медицини, відпрацьовували навички стрільби на новому лазерному тирі.

Згідно з оновленими програмами, старшокласники повинні мати можливість вивчати деякі теми Захисту України, використовуючи сучасні технології. Під час польових занять юнаки та дівчата вивчали будову БпЛА, як ними керувати та як можна застосовувати.

Що стосується тактичної підготовки учні працювали з топографічними знаками, удосконалювали навички користування картами, орієнтування на місцевості, визначення координат. З теми «Домедична підготовка» разом з медичною сестрою Назаренко Г.О. відпрацювали алгоритми дій серцево-легеневої реанімації, накладання гумового джгута, турнікета, зупинки кровотечі.

Під час проведення навчально-польових зборів здобувачі освіти активно взяли участь в навчаннях, продемонстрували свою мужність, витривалість і силу. Практичні заняття із «Захисту України» ще раз довели, що в Андріївському ліцеї №2 навчаються справжні захисники України.Возможно, это изображение 11 человек, больница и текстВозможно, это изображение 4 человека, люди учатся и текстВозможно, это изображение 3 человекаВозможно, это изображение 2 человекаВозможно, это изображение 1 человек, книга, утюг и текстВозможно, это изображение 6 человек и текстВозможно, это изображение 5 человек


У нас ще одна перемога!

Шендрик Поліна, учениця 5 класу, посіла І місце в обласному етапі Всеукраїнського юнацького фестивалю “В об’єктиві натураліста”.

Її робота “Казковий ранок біля озера ” була надіслана в Київ для участі як переможниці відбіркового етапу. І там вона отримала І місце в номінації “Краща фоторобота ” на Всеукраїнському рівні. Вітаємо Поліну та її керівника Мошуру Віту Вікторівну з перемогою! Бажаємо подальших успіхів і досягнень! Молодці! Так тримати!

Возможно, это изображение 1 человек, карта и текст «Винниця Черкаси Умань Опександрия Кропивницький Подильськ Кришийрг Pir Баштакна Hosa НоваКаховка HosaKaxosra Каховка ОСОн /l# በዚ/»Возможно, это изображение текст «Мнство 0. i науки Украёни Нацгональний еколого-натуралстичний центр учнивськой МОЛОДί MSIP учмасьле 3 0 Диплом нАгоРОДЖУЕТЬСЯ ШендрикПолна Шендрик Полина учениця Андр.йвського лицею No 2 Донецькой селищной ради Харкивськой облас за I мице Всеукрайнському гонацькому фестивалй <В οб' кτиΒί натуралйста -2024»> в нмЁΪ <<Краща фоторобота" Наказ No 30 ВίД 12 кВиНя 2024 p. Директор НЕНЦ, доктор педаго педагогчних ичних наук професор B.B. Вербицький»Возможно, это изображение ‎текст «‎Министерство ов. i науки Украёни Национальний еколого-натуралстичний центр учнивськой ΜОЛОДί AIAIP POWC A Подяка нАДАЕТЬСЯ ш BiTi BikTopiBHi вчителю Андрйивського л.цею No 2 Донецькой селищной ради Харкивськой обласи за високий професионалязм y поновлений знань учнίв про рослинний тваринний CBİT, формування скологЧНой культури та мислення, розвиток спостережливос га бережливого ставлення до навколишнього середовища у Всеукрайнському юнацъкому фестивал, <В об б'сктивй натуралиста 2024» Наказ قدر 30 .Д 12 Квитня 2024 p. Днректор НЕНЦ, доктор пдагоич професор В.В. Вербицький ИЕКИЙВ HLY КИйв‎»‎


Тиждень безпеки життєдіяльності продовжується.

З метою інформування дітей та учнівської молоді про ризики, пов’язані з мінами і боєприпасами, 24 квітня 2024 року в Андріївському ліцеї №2 на базі класу безпеки , інструкторами Юлією Вікторівною Горленко та Антоном Геннадійовичем Рудим проведено заняття «Вибухонебезпечні предмети». Учні отримали корисну інформацію від інструкторів про небезпеку мін та боєприпасів, які не вибухнули, та пройшли інструктаж, як необхідно діяти у різних небезпечних обставинах. Вони розповіли та показали на макетах, як виглядають вибухонебезпечні предмети та яку небезпеку вони становлять. Здобувачі освіти ознайомилися з видами протипіхотних мін. Було наголошено про порядок дій та заходи безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів, схожих на міни.

Такі заняття мають величезне значення, бо несуть в собі життєво важливі знання, які збережуть не одне людське життя.

На зображенні може бути: 5 людей, люди навчаються, дитяча іграшка та текстНа зображенні може бути: 1 особа, дитяча іграшка та текстНа зображенні може бути: 9 людей, дитяча іграшка та текст


23 квітня в Андріівському ліцеї N2 був проведений День ЦЗ, основна мета якого – удосконалення учнями та колективом працівників ліцею теоретичних знань і практичних навичок під час дій в умовах екстремальних ситуацій; вироблення певних умінь грамотно і чітко діяти в різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я і життя; формування та розвиток високих морально-психологічних якостей: відваги, витримки, ініціативи та кмітливості, взаємодопомоги, постійної готовності правильно діяти при загрозі чи виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, воєнного, природного та терористичного характеру.
Протягом дня у ліцеї було заплановано та проведено ряд заходів. Відбулася навчальна евакуація учнів та працівників ліцею з приміщення навчального закладу. Надзвичайно цікаво пройшла зустріч вихованців та працівників ліцею з представниками Комунальної установи” Пожежно-рятувального підрозділу” Донецької селищної ради. Учні та працівники ліцею удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах виникнення пожежі, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров’я та життя.
Продовженням дня ЦЗ стало проведення заняття учнів 5-7 класів з мінної безпеки на базі класу безпеки. Інструкторами Данської Ради у справах біженців (DRC)було проведено освітній захід з інформування про ризики, пов’язані з мінами та вибухонебезпечними залишками війни (ІНРМ). Учасники заходу на власному досвіді мали можливість переконатися, наскільки важливими та просто життєво необхідними виявилися знання, отримані в ході заходу. Вони дізналися про загрози, які існують (вибухонебезпечні предмети), алгоритми безпечної поведінки. Прості та корисні поради допоможуть зберегти здоров’я та життя у небезпечних ситуаціях.

Розпочався Тиждень Безпеки життєдіяльності в Андріївському ліцеї №2

22 квітня для 1-11 класів пройшов єдиний урок “Убезпеч своє життя”.

Починаючи з того моменту, як дитина робить перші кроки, вона зазнає впливу небезпечних факторів. Небезпеки підстерігають дитину практично на кожному кроці – на вулиці – необережність на дорозі; удома небезпека йде від електричних, газових приладів, пустощів із сірниками, використання піротехнічних, вибухонебезпечних предметів і може призвести до біди.
Безпека — це коли нічого не загрожує життю і здоров’ю, а небезпека — ситуація, коли щось або хтось може тобі зашкодити. Щоб убезпечитися, треба вміти розпізнавати небезпеки, знати причини їх виникнення та способи захисту. Упевненість у собі, сміливість, обачність допоможуть уникати небезпечних ситуацій.

У 8 класі був присвячений заходам та правилам безпеки життєдіяльності людини, формулі безпеки людини. Особлива увага була приділена темі інфекційних хвороб, зокрема сказу та його профілактики.

На зображенні може бути: 2 людини, товстий лорі та текст «Тамара Noeaah Щоб уникнути небезпеки: Передбачати Тамира маращелканове А Уникати Аана KoRaneeso Дίяти ОСТОРОЖНо! ЗЛАЯ СОБАКА! к Кристи Нвненцека Kipiia анров Днна Mapruaces А He смотрите กกลอง собако 310 сигнап агрессии 2 He Нетр трогайте собаку Такске одходите премя еды илИ DHa 3. He Neperewadbanyeararae 者 Некр кричите асобаку, замахивайтссь ee. 4 отбирайте собака игрэот. 5 дразните собаку Анна Хайнацикя ο 08:18 gvp ogds- bwy Д Д Олександр асеч Ewa4HEA Ешй Б i Бушук Бушукаргур Аргур»

Єдиний урок “Убезпеч своє життя ” в 3 класі

На зображенні може бути: 3 людини та текст

П’ятикласники Андріївського ліцею №2 зібралися, щоб перевірити свої знання з правил безпеки життєдіяльності. Класний керівник провела з учнями інтерактивну вікторину.
Наприкінці заходу діти зробили для себе висновок, що їх здоров’я і життя залежать не тільки від знання правил безпечної поведінки, а найголовніше — від їх виконання у будь-яких ситуаціях.
На зображенні може бути: 3 людини та текст

Єдиний урок “Убезпеч своє життя” в 7 класі

На зображенні може бути: 8 людей та текст «Bude Гераеная สูตด @gpMan Подаз [สเตรริส Доецка F品品 Правила евакуацй дίтей HS Можонько говори щоб чути вчителя; He б.жи- -щоб щобн постраждати: щобн остраждали Не повертайся щоб алишатися безлец, A Сввченко Правила евакуацй для дίтей 2 Daniel Olejnik УВАГА He говори Катерина Меркуло He бёжи 楽 He штоахейся повертейся Mapis ล้น12315 Слухатися BKOBIBOK вчителя Завжди тримайся свого сласу потреби, проханияд орослих, ДоПомогти дитям Дамиан ДамианКлещенко Клещенко JananceoKaCOMec Стас Симонанко បា/ា Ещё ቢ. ХоИЖЫ 90% *•• НечитайлоВалеря Нечитайло Валеρίя»

Єдиний урок ” Захисти своє життя”, вікторина ” Безпека життєдіяльності” в 4 класі.

На зображенні може бути: 1 особа та текст «единий トー урок. Захисти свое ЖИ7»

Єдиний урок ” Захисти своє життя”, в 2 класі.На зображенні може бути: 3 людини та текст «ntxyacat.esesncega лиджую CBİT Безпечна повединка на в.дпочинку. Останавить совместное использоеание Копировать ссылк) ИраХолод Ира КоЛОд Маркус ВИДЕО Городецько зкажить про причини виник- пожежй в»

Єдиний урок “Убезпеч своє життя” в 6-Б класі

На зображенні може бути: 2 людини та текст «He залишате Texhika безпеки при користу ваний побутовими побу товими газовими приладами нагляду ra30Bi приизали вимкеним навйть Ha .Bürrybu перекрийте pan газопроводу EMikaltTe не слубу квартирй вИмкии ( азову плиту: персжрий пров рвозанния: HEB BHKIIN акарийну 中 DE C Liza Дима ДимаКулик Кулик Д Еще 11 чел. Олександр Олекс... 15 A»

Єдиний урок “Убезпеч своє життя” у 1 класіНа зображенні може бути: 4 людини та текст

Виховний захід у 10 класі( класний керівник Бутко Світлана Миколаївна) був зорієнтований на формування безпечної поведінки здобувачів освіти у дозвіллі, побуті, серед людей, предметів природи, що на сучасному етапі є дуже актуальним.

На зображенні може бути: 2 людини, телефон та текст

Єдиний урок “Убезпеч своє життя” в 6-А класіНа зображенні може бути: 1 особа, навчається та текст


 

Чергова зустріч у класі безпеки Андріївського ліцею №2.

18 квітня 2024 року пройшла зустріч з провідним інспектором ВЗНС Ізюмського РУГУ ДСНС України в Харківській області Бадюл Тетяною Олександрівною. Інспектор провела змістовні теоретичні заняття, під час яких дізналася чи знають учні правила безпечної поведінки, та нагадала дітям про дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій, про небезпеку вибухонебезпечних предметів. Окрему увагу було приділено вивченню алгоритму дій при виявленні пожежі чи вибухонебезпечних предметів. Інспектор розповіла про мінну безпеку, основні причини пожеж, правила пожежної безпеки, та кримінальну відповідальність за їх порушення.

Вихованці старалися запам’ятати кожне слово інспектора. Діти почули ,що стає причиною пожеж, пообіцяли дотримуватися всіх правил безпеки, які почули.

Наприкінці навчання Тетяна Олександрівна відповіла на запитання учасників. Діти отримали не лише корисні знання і навички, а й позитивні емоції.

Наразі такі зустрічі мають дуже важливе значення, адже обізнаність з безпеки підростаючого покоління – запорука успішного та безпечного майбутнього України.

На зображенні може бути: 3 людини та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 8 людей, люди навчаються та текст


І знову наші учні серед найкращих!

Вітаємо переможців!

І обласного (очного) етапу Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості на тему «Квітка буття»

  • Номінація «Один день з життя природи», відеоблог

ІІІ місце- Сергій Наземцев, учень Андріївського ліцею №2( керівник Бутко Ірина Миколаївна);

ІІІ місце-Тимофій Сємьонов, учень Андріївського ліцею №2( керівник Бутко Ірина Миколаївна).

  • Подяки за участь отримали учні Андріївського ліцею №2 Маслюк Кіра, Шморгун Нікіта та Вероніка.

Наші діти – наша гордість! Вітаємо! Подяка вчителям і батькам!


15 квітня 2024 в Андріївському ліцеї N2 на базі класу безпеки, інструкторами Данської Ради у справах біженців (DRC)було проведено освітній захід з інформування про ризики, пов’язані з мінами та вибухонебезпечними залишками війни (ІНРМ). Учасники заходу на власному досвіді мали можливість переконатися, наскільки важливими та просто життєво необхідними виявилися знання, отримані в ході заходу. Вони дізналися про загрози, які існують (вибухонебезпечні предмети), алгоритми безпечної поведінки, наприклад, якщо людина виявила вибухонебезпечний предмет або побачила постраждалу людину на замінований території. Дякуємо інструкторам Данської Ради у справах біженців за підвищення рівня обізнаності та поінформованості!

Возможно, это изображение 13 человек, люди учатся и текстВозможно, это изображение 13 человек, люди учатся, дерево и текст


 

#STEMтиждень_spring2024

#Андріївський_ліцей_2

#STEM_тиждень

Протягом тижня ми будемо виставляти наші результати на нашу сторінку Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100074857907433


З метою виховання екологічного світогляду, ціннісного ставлення до біорізноманіття, організації широкої просвітницької роботи та практичних дій з охорони і збереження орнітофауни у Комунальному закладі «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Годівничка». Учасники вивчали орнітофауну своєї місцевості, складали каталоги зимуючих птахів, визначали місця, де птахи зустрічаються найчастіше, виготовляли та розвішували годівниці, заготовляли насіння для зимової підгодівлі, проводили активну агітаційно-пропагандистську діяльність у межах Всеукраїнського руху «Ековчинок на захист пернатих». Учасниками Конкурсу стали 325 учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів позашкільної освіти громад Харківської області. Переможцями конкурсу стали 17 ліцеїстів закладів освіти Донецької громади, серед них 3 ліцеїстів Андріївського ліцею№2. Переможці визначалися журі в кожній номінації окремо, враховуючи такі критерії: пізнавальне та виховне значення роботи; наявність опису видів птахів, які прилітали до годівниці; перелік кормів, що використовували для підгодівлі птахів; відповідність темі номінації та загальній ідеї Конкурсу.

Номінація «На кращу агітаційну листівку про зимуючих птахів»

І місце -ПАСТАРНАК Аврора – учениця Андріївського ліцею № 2 Донецької селищної ради Харківської області (керівник – БУТКО Ірина Миколаївна);

Номінація «На кращу дослідницьку роботу та спостереження за зимуючими птахами»

ІІІ місце – ПОЛЬОВИЙ Артем – учень Андріївського ліцею № 2 Донецької селищної ради Харківської області (керівник – АРШАВА Тетяна Юріївна);

Серед учасників обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Годівничка, які показали змістовну роботу, значний особистий внесок у справу охорони природи КОРНЄЙЧУК – Нікіта – учень Андріївського ліцею № 2 Донецької селищної ради Харківської області (керівник – БОВДУЙ Наталія Володимирівна).

Вітаємо переможців! Бажаємо учням та їх наставникам нових звершень та перемог!

Возможно, это изображение текст


Новини