Харчуємося по-новому!
В закладі організовано харчування здобувачів освіти відповідно до норм та порядку організації харчування в закладах освіти, Санітарного регламенту. У своїй роботі керуємося методичними настановами щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (система НАССР) (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 17.11.2020 № 2347).
Медична сестра Назаренко Г.О. проводить просвітницьку роботу щодо культури харчування та розвитку принципів здорового харчування.
В їдальні ліцею готуються страви за новими нормами: менше хліба, менше солі, менше цукру, натомість більше овочів, фруктів, м’яса. Намагаємося, щоб їжа була не тільки смачною, а й виглядала привабливо. Тому працюємо над самою процедурою подачі їжі, щоб вона виглядала апетитно.